Politika & Kriminal

Mlađa osoba isplovila na more kod Dubrovnika, no nije se vratila. Jučer krenula masovna potraga

U potrazi sudjeluju policija, Lučka kapetanija i građani

26.04.2017., Dubrovnik - U sudaru broda Lucke kapetanije Dance i gumenjaka sinoc su u Kolocepskom zaljevu poginule tri osobe osobe. Cetvero ih se smatra nestalima i za njima se traga. Dvojica su ozlijedjena. Brod Lucke kapetanije isao je na intervenciju na Mljet, a na gumenjaku je bilo devetero ugostitelja koji su se vracali s otoka Sipana gdje su pripremali restoran za otvaranje i turisticku sezonu. U potraznu akciju za nestalima ukljucena su tri plovila Lucke kapetanije Dubrovnik s lijecnickom pratnjom, sluzbeni policijski brod te motorni trajekt Hanibal Lucic. Putem Obalne radio postaje ORP Dubrovnik-radio emitira se poruka pogibli kategorije Mayday Relay prema svim sudionicima u pomorskom prometu. U potrazi sudjeluje i brod Dance, a ometa ih jak vjetar. 
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL

Od jučer na dubrovačkom području traje potraga za osobom koja je nestala na moru. Dubrovački dnevnik piše kako je mlađa osoba isplovila na more ali se nije vratila. Stoga od jučer traje masovna potraga.

U potrazi i građani i policija i Lučka kapetanija

Danče, brod dubrovačke kapetanije Dubrovnik koji služi za traganje i spašavanje na moru, do kasnih noćnih sati pretraživao je akvatorij oko Grada, Lokruma, Bobare, Mrkana i duž cijele obale, a potraga se nastavila i jutros.

U potrazi sudjeluju građani, policija, Lučka kapetanija i vatrogasni brod Orlando.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu