Politika & Kriminal

Mlinarić reagirao na Milanovićeve izjave o Domovinskom pokretu: 'Ja sam se borio na Trpinjskoj cesti, što si ti napravio?'

'Što si to napravio ti da si svakom loncu poklopac i glumiš neku moralnu vertikalu'

Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe maloprije je na svom Facebook profilu reagirao na jutrošnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je kazao kako ne priznaje Domovinski pokret, te kazao kako ih ne može voditi netko tko je za rata pobjegao u Sjedinjene Države.

“Ne može na čelu DP-a biti netko tko je iz Osijeka pobjegao u Ameriku i tamo se vucarao po nekim klubovima i maltene se prikazuje kao Bruno Bušić. Ne priznajem Domovinski pokret. Ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici – ne može to svatko koristiti kako hoće”, rekao je Milanović.

Borio se u Vukovaru, odgulio logore…

Mlinarić je, pak, napisao kako vidi da je Milanović “neki veliki frajer i junačina” pri čemu je istaknuo da se on uz Blagu Zadru borio na Trpinjskoj cesti u Vukovar. “Ne prigovaram nikome ništa i nisam ljut. Izgubio sam brata na Ovčari, izgubio sam puno prijatelja, neke još tražim. Odgulio sam i srpske logore i nekako mislim, svatko je u tom ratu dao koliko je dao”, napisao je.

A potom je predsjednika upitao što je on učinio koristeći se pritom rječnikom koji inače koristi Milanović. “Što si to napravio ti da si svakom loncu poklopac i glumiš neku moralnu vertikalu? Ako misliš da je junaštvo cipelariti ljude s Pantovčaka ili biti gost Slovenske 9 ili možda zaštita Perkovića i Mustača, onda si, tvojim rječnikom rečeno, ‘promašio ceo fudbal’”, zaključio je Mlinarić Ćipe.

Zorane Milanoviću, vidim da si ti neki veliki frajer i junačina. Ja sam Stipo Mlinarić Ćipe, pripadnik Turbo voda s…

Posted by Stipo Mlinarić Ćipe on Monday, May 31, 2021

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu