Mostu je danas zbilja uspjela fora; humanitarna akcija za pomoć Šuici da postavi krov i fasadu

Gospođa Šuica se na društvenim mrežama silno trudi relativizirati pitanje imovine. Ide joj dosta loše

ZADNJA IZMJENA: ruj 30, 2019

Dubravka Šuica posljednjih je dana izvela nekoliko nervoznih poteza na Twitteru. Prvo je jučer napisala kako nije istina da joj imovina vrijedi pet milijuna eura i u istom se tvitu založila za borbu protiv Fake Newsa na digitalnim platformama. To nije prošlo dobro. Izazvala je salvu reakcija, uglavnom s istom porukom; građani joj objašnjavaju kako vrlo jednostavno može dokazati laž i naprosto objaviti cjelovit popis svoje imovine, što uporno odbija učiniti.

Bilo je zanimljivih komentara na tu objavu; nama se možda najuspješnijim učinio korisnik Twittera koji je napisao: Jer definicija demokracije je profesorica koja je živjela u stanu od 60 kvadrata i kroz par godina došla do imovine koje se ne bi posramila ni Oprah.

Pokažimo još jednom veliko hrvatsko srce

Jučer kasno navečer objavila je pokušaj štosa: fotografiju nekog starog kućerka bez fasade, uz opis “Pozdravi iz našeg 31-godišnjeg dvorca u Cavtatu, izgrađenog 1988. godine”. Na to se nakačio Nikola Grmoja. Objavio je da Most nezavisnih lista pokreće humanitarnu akciju Pomozimo Dubi da postavi krov i fasadu. “Pridruži se. Pokažimo još jednom veliko hrvatsko srce!”, napisao je uz hashtag HelpDube.

MOST nezavisnih lista pokreće humanitarnu akciju “POMOZIMO DUBI DA POSTAVI KROV i FASADU”! Pridruži se. Pokažimo još jednom veliko hrvatsko srce! #HelpDube

Gepostet von Nikola Grmoja am Montag, 30. September 2019

Više s weba
Ostanite uz telegramov program