Možda najbolje da ovo prezentiramo vrlo kratko: Katolička Laudato TV i FER potpisali su suradnju

Surađivat će na 'istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima'

ZADNJA IZMJENA: sij 10, 2018
Foto: Laudato TV

Jedan od najcijenjenijih hrvatskih fakulteta, zagrebački FER i katolička tevizija Laudato dogovorili su suradnju na “istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima iz područja djelatnosti FER-a i Laudato televizije”, priopćili su iz Laudata.

Tako su direktorica Laudata Ksenija Abramović i dekan Fakulteta elektronike i računarstva Mislav Grgić potpisali Sporazum o suradnji.

‘Obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima’

“Suradnja će se ostvarivati na različitim područjima od zajedničkog interesa Laudata i FER-a, a neki od njih su organiziranje i održavanje znanstvenih i stručnih skupova, organiziranje i provođenje stručne prakse studenata te provođenje svih oblika znanstvenog i stručnog usavršavanja”, stoji u priopćenju.

Nije, međutim, pojašnjeno kako će konkretno izgledati ta suradnja i što “obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima”, kako se Laudato TV opisuje može ponuditi FER-u i obrnuto.

‘Nijemci u školama mijese pizze na dječjim guzicama’

Inače, prije mjesec dana FER je putem studomata pozivao na duhovnu obnovu koju je vodio svećenik Damir Stojić koji je, između ostalog, poznat i po izjavi da je “medicinski nevjerojatno da djevojka zatrudni tijekom silovanja”.

Gospođa s kojom je dekan Fera danas potpisao ugovor, inače, poznata je po svojoj izjavi od prije četiri godine, tijekom kampanje protiv građanskog odgoja. Izjavila je kako, citiramo, “Nijemci u školama mijese pizze na dječjim guzicama”

Više s weba
Ostanite uz telegramov program