Možda želite pogledati kako Đakić mlađi, fini dečko i uspješan poduzetnik, parkira svoj auto

Sinu HDZ-ovog saborskog zastupnika ne čini se zgodno parkirati mercedes na parkiralište

ZADNJA IZMJENA: velj 12, 2019

Možda ste već zaboravili na senzacionalnog Ivana Đakića, 22-godišnjeg sina HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, a to bi zbilja bila šteta. Mladi gospodin danima je bio jedna od viđenijih osoba u medijima nakon što je pravoslavni Božić čestitao slikom ustaše koji u ruci drži odrubljenu glavu Srbina. Đakić je, inače, svoju objavu s ustašom vrlo brzo pobrisao i ispričao se “svima koje je uvrijedio”. No, policija ga je ipak prijavila zbog govora mržnje.

Ubrzo su novinari počeli izvlačiti ozbiljne senzacije o njemu pa smo tako doznali da ga je za Novu godinu u Pitomači zaustavila policija jer je divljao po cesti. U tom trenutku nije bio vezan, bio je pod utjecajem alkohola, a sa sobom nije imao ni potrebne isprave.

Svoj Mercedes parkira na zelenu površinu

A Telegramu su jutros stigle fotografije iz kojih vidimo da mlađi Đakić nastavlja u istom tonu i da ga naprosto nije briga ni za što, pa tako ni za javno dobro. Tako je svoj automobil, Mercedes, parkirao na zelenu površinu ispred zgrade u Virovitici. Usput je blokirao i pristup trafostanici. Na fotografijama možemo vidjeti kako uz zgradu postoji parkiralište na kojem ljudi mogu parkirati svoje automobile, ali gospodinu Đakiću to evidentno nije zgodno.

Njegovi sugrađani komentiraju kako mu je očito parking preskup i da nema za kartu pa su se dosjetili kako bi se mogli organizirati i čovjeku naprosto kupiti parkirnu kartu pa im barem više neće uništavati grad. Inače, mlađi Đakić sa svoje 22 godine već je vlasnik hotela u Pitomači, a prema sudskom registru, prvu je poslovnu godinu završio s gubitkom od 90.000 kuna.

 

Mercedes Ivana Đakića Telegramov čitatelj

Andrej Dimitrijević
Telegram autor
229 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program