Muškarac na Pešćenici zatočio i maltretirao djevojku, jadna se spasila skokom kroz prozor

Policija je uhitila 43-godišnjaka te mu je određen jednomjesečni pritvor

ZADNJA IZMJENA: ruj 22, 2020
Foto: Ilustrativna fotografija/PIXSELL

Na zagrebačkoj Pešćenici prije nekoliko dana priveden je 43-godišnji muškarac jer je zatočio i maltretirao jednu djevojku. Jutarnji list piše kako se djevojka od nasilnika spasila skokom kroz prozor pri čemu je zadobila teške ozljede.

Policijska uprava zagrebačka o slučaju nije odmah izvijestila javnost jer su, kako kažu, željeli zaštititi žrtvu. Međutim, događaj su sada potvrdili za Jutarnji.

Zatočio je, fizički zlostavljao te vrijeđao

Portal piše kako je riječ o 43-godišnjaku koji je s djevojkom živio u stanu na Pešćenici, a da se maltretiranje odvijalo od 15. do 16. rujna, nakon što joj je oduzeo ključ i zatočio je u stanu.

Tada ju je fizički zlostavljao te je vrijeđao pogrdnim riječima, a kako ne bi mogla pozvati pomoć oduzeo joj je i mobitel. Spas je djevojka potražila skokom kroz prozor pri čemu se teško ozlijedila. Nije poznato s kojeg je kata skočiča.

Zbog protupravnog oduzimanja slobode, policija je muškarca privela te je ispitan u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu. Tužiteljstvo je protiv njega pokrenulo istragu, a sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu mu je odredio jednomjesečni pritvor kako ne bi utjecao na svjedoke i ponovio (ne)djelo.

Zdravka Grund
Telegram autor
1924 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program