Politika & Kriminal

Na portafonu Srpskog narodnog vijeća zalijepljena uvredljiva poruka, glasnogovornik prozvao Milanovića

Milanović je svojedobno usporedio Pupovca s prljavim likom iz filma

FOTO: Screenshot/Facebook/Eugen Jakovčić

Na portafonu zgrade u kojoj se nalazi ured Srpskog narodnog vijeća danas je osvanula uvredljiva poruka Miloradu Pupovcu. Naime, preko portafona je stavljena naljepnica na kojoj piše “Milorad Pupovac prljavi”. Uvredu je fotografirao i na Facebooku objavio glasnogovornik SNV-a Eugen Jakovčić.

“Jutros osvanulo pred uredskim prostorijama Srpsko narodno vijeće, podsjetnik na, kako mu ono tepamo, ‘multikulturalno, europsko i toplo lice hrvatske metropole'”, napisao je Jakovčić pa dodao još nekoliko riječi prozivajući predsjednika Zorana Milanovića: “Ružan, PRLJAV, zao’, predsjednik RH”.

Jutros osvanulo pred uredskim prostorijama Srpsko narodno vijeće, podsjetnik na, kako mu ono tepamo, “multikulturalno, europsko i toplo lice hrvatske metropole”“Ružan, PRLJAV, zao”, predsjednik RH

Posted by Eugen Jakovčić on Thursday, November 25, 2021

Prozivka s Milanovićem iz ožujka

Podsjetimo, Milanović je krajem ožujka tijekom posjeta Rijeci u jednoj izjavi, kritizirajući HDZ i koalicijske partnere zbog izbora predsjednika Vrhovnog suda, za Plenkovića kazao da je ružan, za Pupovca da je prljav, a za Jandrokovića da je zao. Pupovac je nakon toga organizirao konferenciju za medije i komentirao predsjednikov napad:

“Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam ‘prljav’. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam ‘prljav’ ili ‘smrdljiv. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa”, kazao je tada Pupovac.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu