Na predsjedničinom skupu u Ciboni posebno je inspiriran bio Brkić koji je HDZ-ovcima vikao: ‘Vratimo dite materi’

'Mi odlučujemo o sudbini Hrvatske. Vratimo naš narod HDZ-u', poručio je Brkić

ZADNJA IZMJENA: pro 19, 2019
Foto: PIXSELL

Iza 18 sati počeo je posljednji predizborni skup aktualne predsjednice i HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u Dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu.

Na skup je došao niz istaknutih članova HDZ-a, a osim supruga Jakova, Grabar Kitarović je podršku došao dati i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojem bi predsjednica, kako je sama rekla, nosila kolače u Remetinec.

Na skupu je nastupio veći broj govornika, ali mnogima je pažnja zapela za inspirirani i euforični govor zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Hrvatskog sabora Milijana Brkića.

‘Hvaljen Isus i Marija’

“Odmah ću reći: Bio sam, jesam i bit ću za Kolindu. Pozdravljam vas starim hrvatskim pozdravom: Hvaljen Isus i Marija. Želimo pozdraviti predsjednika stranke Andreja Plenkovića, Gordana Jandrokovića. A poseban pozdrav Kolindi Grabar Kitarović”.

“Znate koga smo maknuli prije pet godina iz Banskih dvora i s Pantovčaka. Ne želim im ni ime spominjati. Nije ova država stvorena na tekovinama komunizma, nacizma i fašizma. Stvorena je u Domovinskom ratu, pod vodstvom Tuđmana”.

“Siguran sam da ćete u nedjelju izaći svi na birališta. Mi odlučujemo o sudbini Hrvatske. Vratimo dite materi. Vratimo naš narod HDZ-u. Jedini HDZ s našom predsjednicom odgovorno plovi na ovom hrvatskom brodu. Protukandidate ne želim spominjati. Njima i njihovim obiteljima i prijateljima želim blagoslovljen Božić, sretnu novu godinu i da rade ono što su do sada radili”, poručio je svima Brkić.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program