Napokon se pojavila snimka Plenkovića kako kreće na Grmoju; ovako stvarno ne izgleda jedan premijer

Čujemo Grmoju kako viče "Gdje si ti bio, gdje si ti bio kao i anemični?", u tom trenutku vidimo Plenkovića kako kreće prema njemu

ZADNJA IZMJENA: sij 17, 2019

HRT je objavio snimku iz sabornice na kojoj se vidi trenutak u kojem premijer Plenković iznervirano ide prema Mostovom zastupniku Nikoli Grmoji. Iako je maloprije hladno rekao da je “samo htio pitati” Grmoju na koga je mislio kad je vikao “anemični”, Plenković na snimci, priznat ćete, zaista ne izgleda kao premijer jedne države.

U videu ga vidimo kako se energično zaletava prema Grmoji, a između dvojice političara skupi se gomila drugih zastupnika koji pokušavaju smiriti situaciju.

‘Gdje si ti bio, gdje si ti bio kao i anemični?’

Sve je, dakle, počelo kad je Grmoja u raspravi upozorio da Vlada, a apostrofirao je premijera i ministricu vanjskih i europskih poslova Mariju Pejčinović Burić, svojim nedjelovanjem oko pregovora Srbije i Europske unije, zapravo, radi za srbijanske interese. U raspravi koja je uslijedila Plenković mu je poručio da je jadan, što je natjeralo Grmoju da još radikalizira svoje optužbe.

Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković pokušao smiriti obojicu, proglasio je deset minuta pauze. U videu vidimo trenutak kad se zastupnici počinju udaljavati te čujemo Grmoju kako viče “Gdje si ti bio, gdje si ti bio kao i anemični?”, a potom vidimo Plenkovića kako se kreće prema Grmoji, a između dvojica stoje Pupovac, Bulj i drugi zastupnici. Ne čuje se što mu govori, ali ponavljamo – ne izgleda lijepo.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program