Politika & Kriminal

Navijači su u Vukovaru napali dvojicu mladića srpske nacionalnosti

Nekoliko napadača napalo je dvojicu muškaraca

08.01.2018., Split - U Ulici Skrape nesto poslije 9 sati doslo je do pucnjave u kojoj je ozlijedjen 26-godisnjak. Policija obavlja ocevid.    
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

O fizičkom napadu na 36-godišnjaka i 31-godišnjaka u nedjelju poslije ponoći u Vukovaru izvijestili su u ponedjeljak popodne iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave, a neslužbeno se doznaje da su muškarce srpske nacionalnosti napali pripadnici jedne hrvatske navijačke skupine.

„Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici, gdje su im utvrđene lake ozlijede. Za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije Policijske uprave te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Zbog kršenja odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, slijedi izvješće Državnom inspektoratu“, izvijestila je policija.

Napadnuti su Srbi

Fizički napad dogodio se nakon verbalnog vrijeđanja ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru, navodi policija te dodaje kako je dvojicu Vukovaraca napalo nekoliko osoba.

Neslužbeno se doznaje da su dvojica napadnutih muškaraca srpske nacionalnosti i da su napadači pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih skupina.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu