Nema dalje. Hrvatski tjednik totalno ozbiljno piše da su ustavni suci, odlukom o gejevima i udomljavanju, prodali dušu Sotoni

Nečastivi djeluje preko genderizma iza kojeg stoje komunisti, objašnjavaju

ZADNJA IZMJENA: velj 14, 2020

Nedavna odluka Ustavnog suda, prema kojoj niži sudovi i nadležna tijela moraju svima, dakle i istospolnim parovima, pod jednakim uvjetima omogućiti udomljavanje djece, ozbiljno je uzrujala hrvatske konzervativce. Uzbuna među radikalima nije mogla proći bez reakcije Hrvatskog tjednika, opskurnog lista s krajnje desnog krila medijske scene. Hrvatski tjednik je tako objavio analizu doc. dr. sc. Ive Poljakovića, koji razmatra uzroke i posljedice takve odluke, te dolazi do neizbježnog zaključka, sumiranog u naslovu teksta: „Ustavni suci donijeli su perverznu odluku jer su jednostavno u službi Sotone.”

Drugačije nije ni moglo završiti, rezonira doc. dr. sc. Poljaković, kad se u Hrvatskoj još od donošenja Zakona o istospolnim zajednicama 2003. godine promovira genderizam. Naravno, nastavlja, iza te pojave stoje komunisti, koji su početkom devedesetih shvatili da je njihov sustav propao, pa su genderizam prihvatili kao novu ideologiju još pogubniju od komunizma. Genderizam je, objašnjava doc. dr. sc. Poljaković, „pravo žene da nesmetano ubije nerođeno dijete”, „pravo spolno nastranim osobama da sklapaju neka službena partnerstva”, pravo istospolcima da udomljuju djecu”, te sve ostalo što razara civilizaciju kakvu poznajemo.

Sotona im je pomutio razum

Tako su komunisti, i oni koji su ostali u crvenim kaputima, i oni koji su se presvukli u plave, zamaglili razum dobrim hrvatskim katolicima koji sada glasaju za njih ni ne sluteći da se iza genderizma zapravo krije Sotona. Doc. dr. sc. Poljaković tu posebno upozorava na komuniste u plavim kaputima, koji idu na misu i na pričest, i tako se pretvaraju da su „anđeli svjetla, a u stvari su vjerni sluge Sotone.” Takvi su uspjeli zavesti čak i suce Ustavnog suda, koji usprkos svom svojem obrazovanju „ne mogu razumjeti ni osnovna prava ljudskog bića jer su Sotoni, koji im je pomutio razum, prodali svoju dušu”.

Ovim objašnjenjem odluke Ustavnog suda Hrvatski tjednik je ostao na liniji analiza i ekspozea o kojima smo ranije pisali. Taj nas je list svojevremeno obavijestio da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno, zatim da je Tito bio psihopat, krvnik, sotonist te, sudeći prema ilustraciji na naslovnici jednog broja, vampir, ili da je Rijeka postala „crveni bordel ocvalih prostitutki”. Najbolji primjer uređivačke politike Hrvatskog tjednika ipak je napad na djevojčicu iz Zadra koja je prijavila grupno silovanje. Na naslovnici tog lista objavljene su golišave fotografije na kojima se navodno nalazi zlostavljana djevojčica, uz senzacionalistički naslov kojim se tvrdi da je slučaj silovanja izmišljen.

Vedran Vrabec
Telegram autor
2024 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program