Nema kraja. Plenković večeras u intervjuu: ‘Pretražili smo cijelu Vladu, nismo našli jazavce’

Premijer je ponovno komentirao Milanovića i nastavio prepiranje koje traje cijeli tjedan

ZADNJA IZMJENA: srp 30, 2020
Foto: Screenshot/HRT

Predsjednik Vlade večeras je gostovao u RTL-u Danas. Tamo je, u razgovoru s Damirom Gregoret, još jednom, po tko zna koji put, komentirao Zorana Milanovića s kojim se cijeli tjedan javno prepire. Tako je sada reagirao na Milanovićevu izjavu koji je danas na poruku iz Vlade, da laže ili halucinira, rekao da to nije “doživio ni od Sanadera ni od Kosor ni od Karamarka“.

“Moramo prije svega pogledati činjenice. Predsjednik Republike je jučer govorio o nekakvom tvitu u kasnonoćnim satima, koji je navodno usmjeren protiv njega. Evo, mi smo pretražili sve u Vladi, sve kompjutore, tvit nismo našli”, rekao je Plenković, referirajući se na Milanovićevu zabunu, kad je mislio da je netko iz Vlade tvitnuo ono što je Plenković javno rekao: da mu je očito dosadno na predsjedničkoj funkciji kad se toliko bavi Stožerom.

Još malo o jazavcima

No, Milanović se danas ipak ispravio, objasnio je da se referirao na Plenkovićevu izjavu. I to je sada premijer komentirao, hvatajući se za Milanovićevu izjavu o “jazavcima” iz Vlade koji objavljuju tvitove umjesto njega.

“Dobro. Ondo smo ga isto čuli kako postoje jazavci u Vladi. Jazavci. Pretpostavljam da je mislio na moje suradnike. Ja sam pretražio cijelu Vladu, angažirali smo naše pripadnike, djelatnike sigurnosti, niti jazavce nismo našli. Čak nema ni materijalnih dokaza da su ovdje ikad boravili”, pokušao je biti šaljiv premijer za RTL.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program