Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Nestvaran razgovor s tipom koji je proglasio Turčinova najboljim je**čem: 'Živjele kurve! Živio Klagenfurt!'

Čuli smo se s lokalnim mesarom koji je Turčinova počastio nagradom 'numero uno'

FOTO: Screenshot

Nakon što smo objavili video u kojem je na nekoj vrsti proslave načelniku Općine Murter-Kornati, Toniju Turčinovu, dodijeljena nagrada “numero uno” za najboljeg j***ča, uspijeli smo doći do čovjeka koji mu ju je dodijelio.

U kratkom telefonskom razgovoru vlasnik lokalne mesnice Ivo Šikić Rogić odbio nam je otkriti koliko dugo traje ta “tradicija”. No, zato nam je rekao da “niti jedan novinar ne radi kako treba”, a potom počeo opravdavati i načelnikov odlazak u bordel u Klagenfurt.

“Živjele kurve! Živio Klagenfurt! Nitko nije tamo jeba! Zapamtite! Ja Vam se kunem da nitko tamo nije jeba! Trošija je na piće, na kurve nitko nije trošio. I karticom se niti jedna kurva… ako ste vi ikakvi j**ač, što vidim da niste, karticom se nikakva kurva ne može platiti na kugli zemaljskoj. To je noćni klub, a oko njih uvik ima kurvi!”, ispričao nam je u jednom dahu Šikić Rogić.

Trošio općinski novac na prostituke

Ovdje podsjećamo da je na adresi na kojoj je Turčinov potrošio 1560 eura definitivno bio bordel, a nalazi se i sada – samo ima drugog vlasnika. Turčinov sam nikada nije demantirao da je bio u bordelu, a računi koje je tamo podmirio plaćeni su u razmacima od točno sat vremena.

No, temeljni problem u ovoj priči nije to što je načelnik išao u austrijski bordel, već što je to radio pod egidom službenog putovanja, pri čemu je to iskustvo plaćao poslovnom karticom. Zbog pokušaja prikrivanja te rabote USKOK je započeo provoditi izvide.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više