Netko je Ruži Tomašić poslao buket cvijeća i unutra zataknuo poruku u kojoj joj prijeti

Buket cvijeća, uz koji je bila poruka, dočekao ju je u subotu na skupu u Lisinskom

ZADNJA IZMJENA: ožu 9, 2020
Foto: PIXSELL

Europarlamentarka Ruža Tomašić na svom je Facebook profilu objavila da je u subotu, na predstavljanju programa Hrvatskih suverenista u Lisinskom, zaprimila prijetnju.

Prijetnja joj je stigla u poruci koju je dobila uz buket cvijeća. Buket ju je, kaže, dočekao u Lisinskom, a na ceduljici koja se nalazila s vanjske strane, kako je vidljivo iz objavljenih fotografija, pisalo je: “Za našu ružu Hrvatske Ružu Tomašić. Mala dvorana Vatroslav Lisinski”.

Prozvali je za rad u Udbi i zaprijetili ‘akcijom’

“Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju moje navodne grijehe i najavljuju akciju protiv mene”, napisala je Tomašić.

U poruci koju je objavila na Facebooku, Tomašić nazivaju “udbašicom” te se od nje traži da na skupu u Lisinskom progovori o svojoj, kako piše, “djelatnosti u Udbi i svom kodnom imenu Bosanka”. “Ima da nam kažeš tko je pripremio ubojstvo dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika. Ima da nam kažeš o svom sinu i bivšem suprugu u Srbiji. Ima da nam kažeš o svom šefu Josipu Perkoviću. Mi se nalazimo u dvorani Udbašico Bosanka i ako danas ne progovoriš javno ćemo te prokazati. Akcija slijedi”, stoji u poruci.

Tomašić im zaprijetila policijom

Tomašić ih je pozvala da je “prokažu”, ako već misle da imaju nekakve dokaze za te svoje prijetnje, a potom je zaprijetila i policijom. “Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama”, poručila im je.

Dočekao me buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće…

Gepostet von Ruža Tomašić am Montag, 9. März 2020

Zdravka Grund
Telegram autor
1729 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program