Noćas je u Zagrebu gorjelo sedam automobila; vjerojatno su svi namjerno zapaljeni

Ozlijeđenih osoba nema, a u tijeku je očevid

ZADNJA IZMJENA: stu 14, 2019
Foto: PIXSELL

U Zagrebu je noćas gorjelo sedam automobila na tri lokacija, a vatrogasci pretpostavljaju da su svi automobili namjerno zapaljeni. Više će se znati nakon što se obavi policijski očevid. Na prvoj lokaciji, na Kajfešovom brijegu u blizini bolnice Sveti Duh gorjela su tri automobila, a pretpostavlja se da je požar podmetnut na jednom automobilu, pa da se vatra proširila na još dva. Vatrogasci su prijavu dobili u 3.07 ujutro.

Oko 4.28 ujutro, vatrogasci su dobili prijavu za još jedan požar, u Veslačkoj ulici. Također su stradala tri automobila. Desetak minuta kasnije, stigla je prijava i za zapaljeni automobil u Gradišćanskoj ulici na području Črnomerca.

Gorio je i jedan kombi u Dubravi

“Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja, te će se tijekom dana provesti očevid i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do požara”, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Uz ovih sedam automobila, na zagrebačkoj Dubravi gorio je i jedan kombi, no policija te slučajeve ne povezuje.

Ivan Luzar
Telegram autor
1798 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program