Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Objavljena snimka privođenja ubojice iz Lemić Brda, svladali su ga pripadnici ATJ Lučko

Specijalcima iz Lučkog trebalo je 40 minuta od kad su ih alarmirali do trenutka kada su svladali osumnjičenog

FOTO: Screenshot YouTube / MUP

Iz Ravnateljstva policije priopćili su u petak da su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ) u Lemić Brdu izvršili zadatak za 40 minuta – od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe koja se dovodi u vezu s jučerašnjom pucnjavom. Kako se ističe u priopćenju, prema osumnjičenom za pucnjavu u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je ranjena, postupali su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko.

Odmah po zaprimanju dojave o pucnjavi, Policijska uprava karlovačka žurno je uputila na teren policijske timove – pripadnike temeljne, kriminalističke i interventne policije. S obzirom na informacije da je osoba i dalje naoružana, upućen je alarm Antiterorističkoj jedinici Lučko, koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vrijeme od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe), navodi se u priopćenju.

Ubojica ubrzo priveden

U karlovačkom predgrađu Lemić Brdo ranije jučer došlo je do pucnjave vatrenim oružjem, u kojem je jedna osoba poginula, a jedna je ranjena. Policija je počinitelja ubojstva i ranjavanja ubrzo pronašla i on je priveden. U policijskom priopćenju stoji da su po dojavi “na mjesto događaja žurno upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba, te da su ubrzo na terenu, u mjestu Lemić Brdo, pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem”.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije. Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star oko 65 godina, te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan. Kako je objavio Telegram, susjedi tvrde da je ubojica nakon zločina zapalio vlastitu kuće, te da je pritom pjevao.

MUP je objavio i snimku akcije specijalaca iz Lučkog.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više