Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Objavljeni su detalji tragične nesreće kod Bjelovara: Opel se zabio pod kamion, poginule su dvije osobe

Auto se raspao od siline udara

15.04.2021., Bjelovar - U teskoj prometnoj nesreci na sjevernoj zaobilaznici u izravnom sudaru kamiona i osobnog automobila dvije su osobe poginule na mjestu nesrece. Uslijed siline udara i kamion i automobil su sletjeli sa prometnice. Detalji ce biti poznati nakon policijskog ocevida, tijekom kojeg je taj dio prometnice prema Djurdjevcu zatvoren
Photo:Damir Spehar/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Policija je objavila detalje jutrošnje tragične prometne nesreće koja se dogodila na bjelovarskoj obilaznici. Ranije smo javili da su se tamo sudarili osobni automobil i kamion te da su poginule dvije osobe.

Utvrđeno je da je 72-godišnji vozač svojom Opel Astrom prešao na suprotnu stranu ceste. U idućem trenutku je prednjim lijevim dijelom udario u kamion, koprivničkih registarskih oznaka, što ga je vozio 36-godišnjak.

Oba vozila sletjela su s ceste

Nakon sudara osobni automobil je sletio na zemljanu površinu uz južni rub kolnika, dok se kamion najprije zanio na kolniku da bi zatim i on sletio s ceste.

U nesreći su poginuli 72-godišnji vozač opela i njegova 50-godišnja putnica. Od siline udara vozilo se raspalo, te su njegovi dijelovi oštetili i kamion s prikolicom riječkih registracija koji je naišao na mjesto nesreće.

Zašto je vozač izazvao nesreću?

“Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave. Naložena je obdukcija tijela poginulih osoba te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja svih okolnosti ovog događaja”, kazala je Maja Barbir Grubić, policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Tijekom očevida bjelovarska obilaznica bila je zatvorena za sav promet od 7.40 do 14.45 sati. Promet se za to vrijeme odvijao zaobilaznim pravcima.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu