Politika & Kriminal

Operater A1 više neće emitirati program N1 televizije i Sport Kluba

Građani koji koriste usluge ovog operatera, od kraja ožujka više neće moći pratiti N1

Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

Gledatelji koji koriste usluge operatera A1, od 29. ožujka neće moći pratiti kanale United Media – N1 i Sport Klub, jer s tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku suradnje, danas je izvijestio N1.

Iz te medijske kuće navode da su jako iznenađeni odlukom A1 da ne obnovi ugovor o distribuciji kanala. Pritom tvrde kako im je iznenađenje utoliko veće jer su operateru nudili iste uvjete koji su vrijedili i do sada.

Neće se moći ni do kanala Pikaboo i Vavoom

“Građani koji koriste njihove usluge već od kraja ožujka više neće biti u prilici pratiti najvažnije dnevne događaje na vodećem informativnom kanalu N1, ali ni gledati vrhunski sportski program na SK kanalima, posebno utrke Formule 1 koje počinju, a čije pravo prijenosa u Hrvatskoj ima Sport Klub”, poručuju s N1.

Dodajmo ovome da korisnici A1 također neće moći gledati ni dječje kanale Pikaboo i Vavoom. Svi kanali United Media su dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma i Total TV-a, poručuju s N1 Televizije.

Sklopili ugovor s Arena Sportom

Iz A1 Hrvatska uzvraćaju kako su sklopili ugovor s Arena Sportom. Tako će gledatelji moći uživati u 1. HNL, talijanskoj Serie A, francuskoj nogometnoj ligi, NBA ligi, UEFA Ligi prvaka, UEFA Europa Ligi, UEFA konferencijskoj ligi te španjolskoj La Lige. Također, Arena Sport kanali donose regionalne košarkaške ABA i Hrvatske Premier lige, regionalne rukometne i vaterpolske lige, kao i rukometnu EHF Ligu prvaka, auto-moto i brojna druga natjecanja.

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu