Opet je netko (već treći put) Mostu na tabli ispred sjedišta ostavio poruku, ovaj put vrlo kratku i jasnu

Tijekom noći netko je odlučio ponovno Mostovcima reći što misli

ZADNJA IZMJENA: pro 14, 2015
Foto: Facebook Anonymous Hrvatska

Netko je Mostu ponovno ostavio poruku na tabli u Smičiklasovoj ulici gdje im je središnjica. Na tabli je sprejem napisao HDZ i očito je još jedanput poručio što misli o odnosu između Mosta i HDZ-a. Tri fotografije uz poruku ‘Građani ostavili poruku’ objavili su na svom Facebook profilu Anonymous Hrvatska.

Građani ostavili poruku!

Posted by Anonymous Hrvatska on 13. prosinca 2015

Vrijedni i uporni Tomislav Karamarko

Podsjetimo do sada je Mostovce ispred središnjice dočekivalo nekoliko poruka. Tako im je netko i 11. prosinca ostavio pomalo ironičnu poruku. ‘Zahvalio’ im je što će dovesti HDZ na vlast.

“Hvala svima u bivšoj državi koji su našem vrijednom i upornomTomislavu Karamarku omogućili da studira i završi fakultet u manje od 11 godina (1979.-1989.), a Mostu unaprijed zahvaljujemo što će našem Karamarku omogućiti da bude hrvatski premijer,” pisalo je u poruci koja je potpisana sa: HDZ-zna se.

most poruka
Druga poruka Mostu u Smičiklasovoj Patrik Macek/PIXSELL

Nacionalna sramota

I tjedan dana prije, 4. prosinca, Mostu je na tabli u Smičiklasovoj ulici također ostavljena poruka potpisana s “(neki) Vaši birači”, i to netom nakon neuspješnog pokušaja konstituiranja Sabora.

Dragi Most, “Ovo danas je bila nacionalna sramota, zbog Vašeg konsenzusa lijeva i desna opcija zajedno. To je utopija. Odlučite se, lijevo ili desno provoditi reforme, a ne tražiti nemoguće.

Poruka Podolnjaku i Petrovu
A Vi g. Podolnjak, možda idući put uđete s mud*** u Sabor.

A Vi, g. Petrov, zauzmite stav ili se vratite u samostan i vratite nam g. Prgometa koji ima svoj stav pa ste ga izbacili. Hvala (neki) Vaši birači”, stajalo je u poruci.

hrt most
Prva poruka Mostovcima na tabli HRT

Maša Ilotić
Telegram autor
765 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program