Politika & Kriminal

Ovako, cinično i uz pokušaje humora, predsjedničin PR komunicira dan nakon debakla s nesrećom

Izjavu Zoltana Kaboka prenosimo u cijelosti i bez intervencija

29.03.2019., Zagreb - Klub zastupnika HDZ-a odrzao je u Saboru konferenciju za medije na kojoj su govorili Suncana Glavak i Tomislav Sokol. Zoltan Kabok. 
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Možda ste čitali, Telegram je danas objavio analizu spornih detalja u priči o nesreći koju je ovaj tjedan u Zagorju skrivio autobus koji Kolinda Grabar Kitarović koristi za svoju kampanju.

Službeni odgovor na pitanja koja je postavio Telegram učinio nam se toliko dobrim da zaslužuje zaseban tekstić. Dakle ovako Zoltan Kabok, glasnogovornik predsjedničine kampanje, komunicira s javnošću dan nakon što je otkriveno da je njezin službeni bus skrivio nesreću. I da je predsjednica šutjela o tom udesu, da nije posjetila dječaka koji je pritom ozlijeđen, niti se uopće raspitivala o njemu.

Izjavu Zoltana Kaboka za Telegram citiramo u cijelosti:

Nastavno na vaša pitanja, izvjesno je kako su vozač i djelatnik osiguranja znali za lakšu prometnu nezgodu. Odluku o reakciji u ovakvim slučajevima donose djelatnici osiguranja te vas molim da se o proceduri i protokolu, s tim u vezi obratite nadležnoj službi MUP-a. Gospođa Kolinda Grabar-Kitarović nije vozila autobus, već je sjedila u njegovom stražnjem dijelu. Nikakav udarac se nije osjetio niti bilo što drugo, što bi nagovješćivao da se dogodila prometna nezgodu. Za nju je saznala tek sutradan.

Nastavite čitati