Politika & Kriminal

Ovi mladi sportaši danas su ušli u Bandićevu stranku; pričali su kako je krasan, a on se hvalio da imaju i četiri misice

Gradonačelniku je ovaj tjedan počelo novo suđenje no našao je predah za press konferenciju

FOTO: PIXSELL

U Stranku rada i solidarnost u petak su pristupili neki mladi hrvatski sportaši, među kojima su ‘srebrni’ paraolimpijac Ivan Katanušić i kapetan “Cibone” Marin Rozić, a sve ih je pozdravio gradonačelnik Milan Bandić, pohvalivši se da u stranačkim redovima imaju i četiri misice.

Među novim članovima stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti su: hrvač Ivan Huklek koji je osvojio mnoge medalje, olimpijska maratonka Mateja Matošević, neki vaterpolisti “Mladosti”, pojedine rukometašice “Lokomotive” i sportaši s invaliditetom: Kristijan Vincetić osvajač medalja u plivanju, Vinko Sokolović osvajač medalja iz alpskog skijanja i Anđela Mužinić osvajačica medalja u stolnim tenisu.

‘Lako je nama kad imamo Bandića’

Paraolimpijac Katanušić, koji je osvojio srebro na zadnjem europskom prvenstvu u bacanju diska, rekao je na konferenciji za novinare da “u milijun situacija” može svjedočiti o brizi grada Zagreba prema vrhunskim sportašima osobama s invaliditetom.

Dugogodišnji kapetan Košarkaškog kluba “Cibona” Marin Rozić rekao je da su nebrojeni primjeri u kojima Bandić “spašava stvar” i momčad te pomaže pojedincima. “Izvan Zagreba mnogi ljudi kažu: ‘Lako je vama, vi imate Bandića i znate što – prilično su u pravu”, rekao je Rozić.

Nove članove pozdravio je Bandić, čestitavši im što su prepoznali svjetonazor. Pohvalio se da u stranačkim redovima imaju četiri misice, među kojima je predsjednica Foruma mladih i zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Natalija Prica Oreški. Prica Oreški izrazila je zadovoljstvo što se brojni mladi učlanjuju u njihovu stranku i što sve više postaju svjesni da je bavljenje politikom zapravo bavljenje njihovom budućnosti.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu