Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Što se to događa u Zagrebu? Netko je bacio ekplozivnu napravu u poznatu trgovinu sportske opreme

Srećom, ozlijeđenih osoba nije bilo

FOTO: snimio čitatelj

U trgovinu poznate hrvatske tvrtke Polleo sport u Ozaljskoj cesti u noći na srijedu bačena je eksplozivna naprava. U eksploziji je , kako nam je jutros potvrđeno iz Policijske uprave zagrebačke, oštećen inventar, odnosno artikli koji su u dućanu izloženi.

“Ozlijeđenih osoba nije bilo”, dodaju iz Policijske uprave zagrebačke.

Je li ovo bilo samo upozorenje vlasniku?

Iako je Telegram još u srijedu ujutro, dok je trajao očevid u Ozaljskoj cesti provjeravao sa zagrebačkom policijom što se u stvari dogodilo budući da su nam očevici rekli da je u pitanju eksplozija, tek nakon očevida dobili smo potvrdu te informacije.

Inače, ova trgovina nalazi se u bloku uličnih zgrada zbog čega je prava sreća da nije bilo težih posljedica. Doduše i trenutak kada je eksplozivna naprava ubačena u prostor u Ozaljskoj, a bilo je oko dva sata u srijedu ujutro, ukazuje da je počinitelj primarno želio učiniti štetu trgovini i poslati poruku njezinom vlasniku.

Polleo sport: ‘Ne znamo tko je to učinio’

Tvrtka Polleo sport osnovana je još 2008., te prema dostupnim podacima uspješno posluje. Jutros smo nazvali sjedište firme iz koje poručuju: “Nastavno na jučerašnji događaj u našoj poslovnici u Ozaljskoj 110 kada je u noći s utorka na srijedu netko bacio pirotehničku napravu, ovim putem želimo istaknuti kako na sreću nitko nije ozlijeđen te da je šteta minimalna, što dokazuje činjenica
kako naša trgovina danas normalno radi.

Kako smo rekli i policiji, ne znamo što je posrijedi ovom vandalskom činu, jedino što možemo povezati je uništavanje imovine na Trešnjevci koje se provlači kroz članke zadnjih tjedan dana”.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više