Politika & Kriminal

Ovo je naša predsjednica: 'Sve sam dogovorila s nekim državama, Hrvati će preko interneta raditi za 8000 eura'

Usput se dohvatila i Luke Modrića kojem je s bine na skupu u Osijeku tepala 'moj Lukica'

Danas je u Osijeku održan predizborni skup Kolinde Grabar Kitarović na kojem se aktualna predsjednica, nakon što je konstatirala da ne želi biti “fikus na Pantovčaku”, iz nekog razloga uhvatila i Luke Modrića. Predsjednica je u jednom trenutku polusatnog govora počela pričati o ujedinjenju, ljubavi, nogometašima i Modriću.

“Želim da se ujedinimo u ljubavi koju su nam pružili Dalić i nogometaši, Luka Modrić koji je kao moj sin, moj Lukica, ali da znate koliko ja takvih Lukica srećem diljem Hrvatske, koliko takvih talenata svakodnevno susrećem”, rekla je predsjednica koja se bori za novi mandat.

Sve je dogovorila sa ‘stranim državama’

Grabar Kitarović iznijela je i ingeniozan plan koji je, kaže, dogovorila s drugim državama. Posve ozbiljno je pričala o hrvatskim građanima koji će preko interneta zarađivati osam tisuća eura.

“Ne trebaju nam svađe, prepirke i izlike. U novom mandatu napravit ću još više, otvorit će se i nova radna mjesta, tvrde neki da se ne može, ja vam tvrdim da se može. Jer već imam dogovore s nekim državama da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da ovdje rade preko interneta i zarađuju u Hrvatskoj 8000 eura. Zamislite što je za naše mlade ljude 8000 eura”, rekla je Grabar-Kitarović koja je dodala da je bila na Balu lipicanaca i želi “da cijela Slavonija bude tako graciozna”.

Spomenula je i salonske političare koji se posljednjih tjedana svako malo pojave u medijima. “Znala sam u ovom mandatu biti kritična i prema Vladama, oprati ih kada je trebalo, jer ne želim da budu salonski političari. I nastavit ću biti kritična prema neradnicima, ali ću pružiti ruke svima koji žele suradnju, jer samo tako možemo postići ono što narod želi, a narod je izvor vlasti u ovoj državi”, rekla je Kitarović.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu