Ovo je plakat kojim U ime obitelji najavljuje konferenciju koju Ministarstvo vanjskih poslova sponzorira s 20.000 kuna

Na plakatu su migranti prikazani kao kažnjenička kugla dok EU gazi po suverenizmu

ZADNJA IZMJENA: svi 1, 2019

Iduće subote, 11. svibnja, udruga Željke Markić “U ime obitelji” u Zagrebu održava konferenciju koju su nazvali Izazovi EU suverenizam, populizam i migrantska kriza. Prema najavi, neka od pitanja o kojima bi se na skupu trebalo raspravljati su i “Što su suverenizam i populizam?”, “Koje su posljedice migrantske krize u Europskoj uniji i što nas očekuje?” ,”Kako migrantska kriza utječe na političke promjene u EU?”.

MVEP dao 20 tisuća kuna za konferenciju

Pritom se najavljuje i sudjelovanje “uglednih političara i stručnjaka” među kojima su i Ivo Banac, Marijana Petir. Zlatko Hasanbegović, Robert Podolnjak, Boris Havel i tako dalje. Na društvenim mrežama razvila se pak rasprava o vizualu plakata koji najavljuje konferenciju. Na njemu su migranti prikazani kao kažnjenička kugla zbog koje EU teško hoda, a pritom gazi po suverenizmu i nosi ojačali populizam.

Na plakatu piše i da se konferencija održava uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP). Prema odluci iz ožujka, udruga u Ime obitelji od MVEP-a je za konferenciju dobila 20 tisuća kuna potpore.

[KONFERENCIJA U IME OBITELJI]Pridružite nam se u subotu 11.5. u Zagrebu na konferenciji "Izazovi EU – suverenizam, populizam i migrantska kriza"!

Gepostet von U ime obitelji am Dienstag, 30. April 2019

Andrej Dimitrijević
Telegram autor
198 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program