Ovo je sve. Udruga Dugine obitelji tužila je Vigilare pa Batarelo žica tsunami molitve da ih spasi na sudu

Dugine obitelji su ih tužile zbog homofobne peticije iz svibnja ove godine

ZADNJA IZMJENA: ruj 15, 2020
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Čelnik katoličke udruge Vigilare, Vice John Batarelo, maloprije se na Facebooku požalio kako je Udruga obitelji tužila njegovu udrugu i piše da im sad treba puno molitve. “Trebamo tsunami molitve za sud. Dugina obitelj tuži Vigilare!!!”, piše Batarelo u uvodu objave, a onda objašnjava i što se dogodilo.

Dugina obitelj tužila ih je zbog peticije ”Stop homo-propagandi na državnoj televiziji”, iz svibnja ove godine, koju je Vigilare pokrenuo protiv emitiranja dokumentarnog filma za djecu Janina dugina obitelj.

Moli za tsunami molitve

“Poštovani prijatelji, sutra, srijeda u 10 sati (ispravak: u 12 sati) na Županijskom sudu u Zagrebu imamo prvo ročište u tužbi homoseksualne grupacije “Dugina obitelj” protiv Vigilare radi “diskriminacije” u Vigilarevoj peticiji iz 5. mjeseca ove godine protiv Homo-propoganda na HRT (“dokumentarni dječiji film” o lezbačama) gdje smo prikupili preko 13.700 potpisa”, napisao je, citiramo, Batarelo.

Kaže kako je tužba Dugine obitelji “protiv slobode govora i sloboda vjere” i preklinje ljude da se pomole i/ili prikažu svetu misu za sve njih.

Kraj Batarelove objave je ipak najbolji moment sveg. Piše, citiramo: “Za svaki LIKE smatram da ste izmolili barem jednu ZDRAVO MARIJO!”. Do objave ovog teksta skupio je dvjestotinjak lajkova.

Trebamo tsunami molitve za sud. Dugina obitelj tuži Vigilare!!!Poštovani prijatelji, sutra, srijeda u 10 sati…

Posted by Vice John Batarelo on Tuesday, September 15, 2020

Više s weba
Ostanite uz telegramov program