Politika & Kriminal

Ovo je video hrvatske predsjednice sinoć, stoji pred cijelom dvoranom i pjeva Milanu Bandiću

Predsjednica je još jednom pokazala koliko joj znači Milan Bandić

Sinoć je zagrebački gradonačelnik navršio 64. rođendan. Proslavio ga je u zagrebačkom restoranu Gastro Globus, a među uzvanicima bila je i Kolinda Grabar Kitarović koja mu je tom prilikom – pjevala.

Presjednica države je, dakle, stala nasred dvorane i s mikrofonom u ruci zagrebačkom gradonačelniku otpjevala ‘Sretan rođendan’. Pomogla joj je i dvorana, koju je Grabar Kitarović ipak nadglasala.

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom. #sadilnikada

Gepostet von Nikola Grmoja am Samstag, 23. November 2019

Video je na svojoj Facebook stranici objavio Nikola Grmoja, zastupnik Mosta.

Predsjednicu mediji i javnost, otkako je i službeno objavila da ide po novi mandat te najavila borbu protiv korupcije, ozbiljno kritizira zbog prijateljstva i podrške Milana Bandića, protiv kojeg se, inače, vodi više sudskih procesa.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu