Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Pa baš se zaoštrilo u Škorinoj stranci nakon odlaska Vrkljana i Vidović Krišto. Spominju se 'prvi žetončići HDZ-a'

Oni su danas objavili da napuštaju Klub zastupnika Domovinskog pokreta

06.07.2020., Zagreb - Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Skoro odrzao je konferenciju za medije na temu izbora zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatski sabor. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL

Iz Domovinskog pokreta poručili su u utorak kako se nadaju da, nakon što su njihov saborski Klub zastupnika napustili Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto, oni neće postati prvi žetončići HDZ-a.

“Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga”, naveli su iz Domovinskog pokreta na svom facebook profilu i dodali da su ih Vrkljan i Vidović Krišto o svom potezu obavijestili putem Facebooka.

Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji. Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica…

Posted by Domovinski pokret on Tuesday, January 5, 2021

‘Čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša’

Napisali su i da “Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP”, a da je “Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao”.

“Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti
cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti”, poručili su iz DP-a.

Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto izvijestili su u utorak da izlaze ih Kluba zastupnika Domovinskog pokreta zbog razlike u pogledima i želje za korjenitim političkim promjenama.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više