Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Podnijeta kaznena prijava protiv Ognjena Vukojevića. Navodno je supruzi prijetio smrću

Bivši nogometaš i izbornik je pritvoren, nije mu dopušteno da se brani sa slobode

19.11.2019., Stadion Aldo Drosina, Pula - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Gruzija. Ognjen Vukojevic. 
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad bivšim hrvatskim reprezentativcem, Ognjenom Vukojevićem (37) i prijavila ga za prijetnju. Prema kaznenoj prijavi, Vukojević je 7. svibnja nešto iza 23 sata prijetio 38-godišnjakinji.

Jutarnji list ranije je objavio neslužbenu informaviju da je izbornik mlade U-20 reprezentacije te večeri došao pripit kući te je prijetio supruzi da će ubiti nju, te njezinu sestru i majku. Nakon što su prijetnje prijavljene Vukojević je priveden.

Predan pritvorskom nadzorniku

Prema redovnoj proceduri njegov je obiteljski dom pretražen kako bi se provjerili ima li oružje kojim bi mogao ostvariti izrečene prijetnje. Budući da su istražitelji ocijenili kako imaju dovoljno dokaza protiv Vukojevića podnijeta je kaznena prijava a on je predan pritvorskom nadzorniku.

Dakle, nije pušten da se brani sa slobode. Sada državno odvjetništvo mora Vukojevića ispitati, te odlučiti hoće li od suda tražiti da mu odredi istražni zatvor kako eventualno ne bi pokušao utjecati na svjedoke ili pak ponoviti djelo koje mu je stavljeno na teret.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više