Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Policija dovršila istraživanje femicida u Splitu. Napadač prijavljen za teško ubojstvo

Pedesetčetverogodišnjak je danas priveden pritvorskom nadzorniku

FOTO: Facebook/Screenshot/Dalmatinski portal/

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem koji je jučer u splitskom Lidlu prodavačicu nasmrt izbo nožem. Protiv njega su, kako navode u PU splitsko-dalmatinskoj, podnijeli prijavu za kazneno djelo teško ubojstvo, te su ga po završetku istrage priveli pritvorskom nadzorniku.

U svom priopćenju PU splitsko-dalmatinska navodi kako su utvrdili osnovanu sumnju da je muškarac jučer malo prije 15 sati u trgovini u Splitu, nožem zadao više ubodnih rana 44-godišnjakinji koja je od zadobivenih ozljeda preminula. Također ističu kako su 54-godišnjaka do dolaska policije zadržala dva muškarca koji su se u trenutku događaja nalazili u trgovini. Nakon uhićenja muškarca obavljen je očevid, a čekaju se i rezultati obdukcije tijela ubijene.

Bivši nevjenčani partneri

Iz policije su jučer potvrdili da je izbodena žena zaposlenica Lidla, a potvrđene su i informacije da napadač njen nevjenčani suprug s kojim ima maloljetno dijete.

“Obitelj nije bila u tretmanu socijalnog sustava osim jednog postupka. Dat ćemo podršku djetetu i riješiti mu stanovanje. Sada se nalazi kod obitelji od majke i na sigurnom je”, kazao je.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu