Policija javlja da su priveli 16 osoba zbog tučnjave BBB-ovaca i Grobara u Vukovaru. Neki su zbrisali, ali znaju tko su

Sukobilo se 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, navode u priopćenju

ZADNJA IZMJENA: lip 19, 2020
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL/ilustrativna fotografija

U navijačkom sukobu koji je jučer oko 19 sati izbio u Vukovaru ozlijeđeno je šest sudionika kojima je pružena liječnička pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici, izvijestila je noćas policija.

“Sukobilo se 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i privela u službene prostorije 16 osoba, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli s mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje”, navode iz policije.

Pojačani nadzor

Do tuče je došlo na Vijencu Kneza Branimira, u blizini ugostiteljskog objekta, a sukobili su se pripadnici navijačke skupine BBB i pripadnici navijačke skupine Grobari. Policija poručuje da su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju.

“U posljednjem razdoblju preventivno smo s većim brojem pripadnika policije opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja motiviranih navijački suprotnim opredjeljenjima”, navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program