Policija još istražuje tko je u Jelenju razvukao sajlu koja je ubila 21-godišnjeg motorista, mještani kažu da nije prva

Prijatelj se na vrijeme sagnuo, Dorian nije uspio

ZADNJA IZMJENA: kol 12, 2020
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Policija još uvijek istražuje tko je u općini Jelenje, na šumskom putu, razvukao sajlu koja je u nedjelju bila 21-godišnjeg motorista Dorijana Semiona Valentića. Mladić je s prijateljem, piše Večernji, vozio motor šumskim putem kad su naletjeli na sajlu koja je bila razvučena između dva stabla, u razini vrata.

Prijatelj se na vrijeme sagnuo, Dorian nije uspio. Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu nesreće, ali je nažalost preminuo, naveli su u ponedjeljak iz policije. Sada mještani pričaju kako ovo nije prvi put da je netko postavio opasnu sajlu.

‘Stavljaju ih na privatne i javne puteve’

“Oni sajle stavljaju na privatne i javne putove. Uostalom, to su putovi, oni se, bili privatni ili javni, godinama koriste. Pa i taj put gdje je Dorian nastradao godinama mještani koriste, još naši djedovi. Tko ima pravo postaviti sajlu na put? I kome smetaju motoristi koji se tuda voze, nikome ne rade štetu”, pričaju za Večernji mještani.

Kako piše Večernji, mladići su u nedjelju na sajlu naletjeli na izlazu s puta prema Lukežima te je bila postavljena iza zavoja, zbog čega ju je bilo još teže uočiti.

“Iskreno se nadam da će policija riješiti ovaj slučaj i da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Tragedija je strašna, izgubljen je jedan mladi ljudski život, a nema pravog razloga za to. On nikome ništa nije kriv, bio je dobar čovjek, naš obiteljski prijatelj”, kaže za Večernji jedan od mještana, Miljenko Brnelić koji živi u blizini mjesta tragedije.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program