Politika & Kriminal

Policija još uvijek traži čovjeka koji je danas u Dubravi prijetio da ima oružje

Neslužbeno doznajemo da je intervenciju zatražila vlasnica kuće koja navodno ima problema s podstanarom

25.10.2010.Solin - Muskarac koji na benzinskoj postaji Ine od 16 sati prijeti bombom navodno je I.G. (40) bivsi branitelj koji boluje od PTSP-a iz Vranjica i koji je navodno vise puta hospitaliziran.Policija obavlja pregovore s njim.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

U naselju Dankovec u tijeku je policijska potraga za muškarcem koji je pobjegao nakon verbalnog sukoba, potvrdila je u ponedjeljak zagrebačka policija dok mediji navode da je muškarac naoružan.

“Mi smo na terenu, provodimo sve mjere iz naše nadležnosti”, izvijestila je policija koja je službeno potvrdila da je u Dankovcu u tijeku potraga za muškarcem.

Svađa podstanara i vlasnice kuće

Zasad su potvrdili samo da je njihova intervencija zatražena oko 15 sati i 20 minuta nakon verbalnog sukoba između ženske osobe i muškarca.

Neslužbeno doznajemo da je intervenciju zatražila vlasnica kuće koja navodno ima problema s podstanarom. Nakon što je policija stigla na mjesto dojave muškarac se počeo udaljavati, te je povikao da mu se nitko ne približava jer je naoružan.

Budući da je riječ o osobi koja je ranije prijavljivana za nasilne delikte, te je liječena zbog psihičkih problema na teren je poslana i interventna policija. Prema za sada dostupnim informacijama vjeruje se da bi muškarac mogao biti naoružan isključivo hladnim oružjem.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu