Politika & Kriminal

Policija objavila detalje teškog ubojstva žene u Šarengradu. Osim sina, sumnjiče još jednog muškarca

Obojica su pobjegla, no ubrzo su uhićeni. Jučer im je određen istražni zatvor

29.04.2021., Sarengrad - Tesko ubojstvo u kojemu je smrtno stradala 56-godisnjakinja. Ubio ju je najmladji od trojice sinova. Policija na ocevidu. 
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL
Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

U četvrtak je u Šarengradu, mjestu nedaleko od Vukovara, ubijena 56-godišnjakinja. Policija nam je ubrzo potvrdila da je gospođa zatučena metalnim predmetom te da je za ubojstvo osumnjičen njezin 27-godišnji sin.

Iako je nakon ubojstva pobjegao, policija ga je ubrzo ulovila. No, PU vukovarsko-srijemska danas je izvijestila kako su dovršili kriminalističko istraživanje te kako osim 27-godišnjaka, za smrt gospođe sumnjiče i 34-godišnjaka, također iz Šarengrada.

Ubijena na terasi obiteljske kuće

“U četvrtak 29. travnja oko 19 sati u Šarengradu, u ulici Žrtava domovinskog rata, na terasi obiteljske kuće ubijena je 56-godišnjakinja. Policija je opsežnim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni da su svojim djelovanjem uzročili smrtnu posljedicu 56-godišnjakinje.

Nadalje je utvrđeno kako su obojica nakon što su počinili teško ubojstvo pobjegli s mjesta događaja. Obojica su pronađeni i privedeni u policijsku postaju, a dosljednim mjerama i radnjama odmah su pronađeni i predmeti povezani s počinjenim ubojstvom”, izvijestili su iz policije.

Određen im je istražni zatvor

Kako kažu, policajci su nakon podnijete kaznene prijave predali 27-godišnjaka i 34-godišnjaka policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Županijski sud u Vukovaru jučer, 1. svibnja, odredio je istražni zatvor za oba osumnjičenika.

Mediji su u četvrtak prenijeli iskaze očevidaca koji su tvrdili da je počinitelj nakon ubojstva trčao po ulici mašući pajserom. Navodno je uhićen u obližnjem selu Bapska gdje je sjedio u kafiću i uz sebe imao krvavi pajser, pisao je tada Večernji.

 

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu