Politika & Kriminal

Policija objavila: pješak koji je poginuo na A1 kod Bosiljeva bio je ophodar, pomagao je sudionicima prometne nesreće

Ophodar je prelazio kolnik i nije provjerio je li sigurno za proći

11.04.2021., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Tri osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreci koja se dogodila na dijelu autoceste A1 Lepenica-Kiseljak. Do nesrece je doslo kada je automobil marke BMW sletio s ceste. Autoput Tarcin-Sarajevo zatvoren je za promet. 

Photo: Armin Durgut/PIXSELL
FOTO: Armin Durgut/PIXSELL/Ilustracija

Pješak koji je jučer smrtno stradao na autocesti kod Bosiljeva bio je 44-godišnji djelatnih Hrvatskih autocesta, koji je pružao asistenciju sudionicima prethodne prometne nesreće, izvijestila je u nedjelju karlovačka Policijska uprava.

Prelazio je kolnik

Jučer u 17.50 sati na autocesti A1, na 68. kilometru u smjeru Zagreba pješak, ophodar (44) Hrvatskih autocesta, nalazio se na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi, zbog asistencije pri nesreći, te je u jednom trenutku započeo prelaziti kolnik, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Tom ga je prilikom udario osobni automobil austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24–godišnjak. Putnica u vozilu, 20-godišnjakinja, lakše je ozlijeđena. O događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu