Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Policija oko Vrbovca traži čovjeka koji je sjekirom napao susjedu. Rastrojen je, ali nije naoružan

Sukob je izbio oko otpada

Danas oko 9.40 sati u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba, 41-godišnjak je oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju, javlja PU zagrebačka. Ozlijeđenoj osobi je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o lakim ozljedama.

Nakon zaprimljene dojave i dolaska na mjesto događaja, sve raspoložive policijske snage tragaju za počiniteljem koji se najvjerojatnije nalazi u psihički rastrojenom stanju, dodaju iz policije.

Nije naoružan

Više detalja o ovom slučaju objavio je Index.hr, koji javlja da policija traga za muškarcem koji je sjekirom ozlijedio stariju susjedu. Sukob je izbio kada je ovaj gospođi bacio smeće u dvorište. Nakon što mu je ona to smeće vratila, čovjek je dohvatio sjekiru i njome ozlijedio susjedu.

Nakon napada, rastrojeni 41-godišnjak se dao u bjeg. Sumnja se na to da je negdje na potezu između Celina, Cerja i Topolovca. Ima sivu majicu i plavu trenirku, visine je do 190 cm te je jače fizičke građe. Iz policije uvjeravaju da građani ne trebaju biti zabrinuti jer nije naoružan, ali mole ih da prijave ako ga opaze.