Policija potvrdila da upravo traje očevid u šumi kod Varaždina, vjeruje se da su pronašli zakopano tijelo

Navodno su ga prije nekoliko dana pronašli šumari, ŽDO je naložio očevid

ZADNJA IZMJENA: lis 21, 2020
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Varaždinska policijska uprava potvrdila je da osigurava dio šume kod Jalžabeta kako bi Županijsko državno odvjetništvo provelo očevid na mjestu gdje je, prema tvrdnjama medija, pronađen zakopani leš.

U medijima su se ovih dana pojavile neslužbene informacije o policijskom istraživanju dijela šume na području općine Jalžabet kraj Varaždina zbog navodnog pronalaska zakopanog tijela.

Očevid po nalogu ŽDO-a

Policijski službenik za odnose s javnošću PU varaždinske Matko Murić kazao je za Hinu kako nema nikakvih službenih informacija za sada. “Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja gdje će se obavljati očevid po nalogu Županijskog državnog odvjetništva”, rekao je Murić i dodao da se za više informacija kontaktira Državno odvjetništvo.

“Kad bude gotovo, kad se budu utvrdile nekakve okolnosti i obavio očevid, mi ćemo ili državno odvjetništvo izvijestiti javnost”, kazao je Murić.

Pronašli ga šumari?

Darko Galić, zamjenik županijske državne odvjetnice, nije imao komentara.

Mediji navode da se radi o nastavku kriminalističkog istraživanja starog nekoliko godina, a prenose i izjave mještana koji kažu da su tijelo prije nekoliko dana pronašli šumari kod čišćenja i rušenja šume. Sumnjaju da su i velike kiše koje su padale nekoliko dana pomogle da se na strmom terenu ispere zemlja i otkrije tijelo.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program