Politika & Kriminal

Policija pretražuje domove Bezukovih prijatelja. Još se ne zna od koga je nabavio oružje

Od ponedjeljka traju pretresi na području Kutine i Siska

Istražitelji nastavljaju tragati za odgovorom na ključno pitanje od koga je, kada i kako 22-godišnji Danijel Bezuk nabavio kalašnjikov kojim je prošli ponedjeljak pucao na Markovom trgu. Zbog toga su, kako je potvrđeno Telegramu, od početka ovog tjedna počeli pretraživati i domove njegovih prijatelja u Kutini i Sisku.

Prema kontaktima na društvenim mrežama, ali i kontaktima iz mobitela, identificiran je krug ljudi s kojima se Danijel Bezuk družio.

Sa sudskim nalozima, koje su inspektori uspjeli ishoditi, od ponedjeljka su počeli pretresi njihovih domova i potraga za mogućim tragovima kojima bi se zatvorio krug dokaza o zločinu na Markovom trgu. Za sada konkretnih dokaza nema, doznajemo od istražitelja uključenih u ovaj slučaj.

Pronađen samo jedan pištolj

Jedino je danas sisačko-moslavačka policija potvrdila kako je u utorak kod 32-godišnjaka s područja Kutine pronađen revolver kojeg je neovlašteno posjedovao. “Protiv njega, zbog počinjenog prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu”, potvrđeno je.

Iako policija nije službeno potvrdila, neslužbeno doznajemo da je riječ o jednoj od osoba s kojom je Bezuk imao određene kontakte.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu