Policija privela Dinamovog igrača kojeg je cura optužila za pokušaj silovanja

Potvrđeno nam je da je 23-godišnji Iyayi Atiemwen uhićen

ZADNJA IZMJENA: ožu 28, 2019

Policija je privela Dinamovog igrača Iyayija Atiemwena kojeg je njegova bivša djevojka, Osječanka Iva Bošnjak, optužila da ju je izmlatio. Kako doznaju Vijesti.hr, Bošnjaković je protiv njega podnijela i privatnu tužbu. No, Dinamov igrač priveden je u policiju zbog pokušaja silovanja koje je prijavila druga djevojka iz Velike Gorice.

Iz Policijske uprave Zagrebačke potvrđeno nam je da je 23-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. “Obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije nismo u mogućnosti iznositi detalje”, rekli su nam iz policije.

Cura o svemu pisala na Instagramu

Javnost je za ovaj slučaj saznala preko Instagrama na kojem je Bošnjak objavila da je u nakon utakmice Dinamo – Benfica bila napadnuta “od strane dotičnog gospodina”. “Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo, noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane dotičnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizičkih ozljeda”, napisala je Bošnjak, navodeći da joj je Iyayi Believe Atiemwenu, uz pokušaj gušenja, nanio ozljede glave.

Bošnjak je napisala kako priču dijeli kako bi upozorila druge djevojke da se paze, i najavila tužbu. “S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto. S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!!”, napisala je.

Iz Dinama ni u kojem trenu nisu komentirali slučaj

Dodala je i da se Atiemwen hvalio kako je on igrač Dinama, i na kraju je pozvala klub da reagira. Bošnjak je navela da je policija zabilježila slučaj, a da je Atiemwenu nakon dolaska policije rekao da je ona sama razbacala svoje stvari i da ju nije dotaknuo.

Kasnije se javila još jedna Atiemwenova žrtva. Djevojka koja je htjela ostati anonimna za RTL je opisala što joj je Dinamov nogometaš učinio. Tvrdi da ju je pokušao silovati. “Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, s drugom rukom me je opet počeo skidati. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati”, rekla je u razgovoru za RTL. U nogometnom klubu Dinamo, za kojeg igra Iyayi Believe Atiemwen, ni u jednom trenu nisu željeli komentirati slučaj.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program