Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Policija se oglasila o strašnom zločinu u Sloveniji. Djevojku unakazio nožem i ostavio ju u parku da iskrvari

Policija je uhitila počinitelja u trenutku kad se vraćao u park po svoj ruksak

LJUBLJANA, March 17, 2020  An ambulance drives into the medical center of Ljubljana University, the main hospital for treating COVID-19 patients,  in Ljubljana, capital of Slovenia,  March 16, 2020..  The number of confirmed COVID-19 cases in Slovenia rose to 253, according to the government on Monday. .  The government decided to suspend public transport from Sunday midnight and indefinitely extend the previous decree on the closure of all educational institutions.,Image: 507114726, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no
FOTO: Peng Lijun

Krvava djevojka pronađena je u noći sa subote na nedjelju u jednom mariborskom parku, piše slovenski portal 24ur. Kako pišu, napao ju je 22-godišnji muškarac s kojim se posvađala. Policija je djevojci pružila prvu pomoć na licu mjesta, a ona se trenutno nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Mariboru, gdje se bori za život. “Djevojka ima teške tjelesne ozljede, trenutno se nalazi na liječenju u UKC Maribor i životno je ugrožena”, priopćeno je iz policije.

Mariborska policija izvijestila je da je osumnjičeni 22-godišnjak, sumnjaju zbog nesuglasica, oštrim predmetom ozlijedio 20-godišnju djevojku i nanio joj teške ozlijede. “Policija je obavljala svoje zadaće u okviru redovnog posla i naišla je na žrtvu. Nije bilo dojava o mogućim svjedocima”, rekao je Matej Harb, policijski inspektor OKC-a Policijske uprave Maribor.

Više detalja policija će iznijeti sutra

Policija kaže kako postoje elementi kaznenog djela pokušaja ubojstva. Osumnjičenik je već uhićen i određeno mu je policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati. Sumnja se da je mladić napao djevojku, odrezao joj palac i izbo je nožem, te joj unakazio lice gotovo do neprepoznatljivosti. Navodno ju je rezao i po uhu i nekoliko puta ubo u trbuh. Takvu ju je ostavio u travi i otišao.

Osumnjičeni se vratio u park u kojem je ostavio krvavu djevojku, a slovenski mediji pišu kako se vraćao po svoj ruksak. Policajcu su ga tada priveli i ustanovili kako ima porezotinu na nozi. Više detalja o ovom mučnom slučaju objavit će se u ponedjeljak.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više