Politika & Kriminal

Ubojstvo kod Slavonskog Broda, uhićen 21-godišnjak

Policija je dobila dojavu o sukobu i pronašla u kući tijelo muškarca. Mještani vjeruju da je sin ubio oca

27.09.2020., Dugi Rat, Duce - Policija, vatrogasci i hitna medicinska pomoc u starackom domu na ulazu u Duce nakon pozara u kojem su smrtno stradale dvije osobe. 
Photo: Milan Sabic/PIXSELL
FOTO: Milan Sabic/PIXSELL

Mladić star 21 godinu uhićen je jutros kod Slavonskog Broda zbog sumnje da je počinio ubojstvo.

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske u 5 sati ujutro zaprimio je dojavu o sukobu između dvije osobe u mjestu Ruščica.

Dojava o sukobu

Po izlasku na teren policajci su ondje u obiteljskoj kući pronašli tijelo muške osobe (1965. godište.), a odmah potom u blizini te kuće pronašli su i uhitili mušku osobu, koja je, kako navode rođena 2000. godine.

“U 5 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o sukobu između dvije osobe u Ruščici. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe, te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (21), zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva”, rekla je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave Brodsko-posavske Kata Nujić.

Sin ubio oca?

Policija još nije izašla s podacima o povezanosti dvojice muškaraca, međutim, mještani vjeruju da je sin ubio oca.

Trenutno je u tijeku provođenje očevida i kriminalističko istraživanje nakon čega će biti poznato više informacija o tom događaju.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu