Politika & Kriminal

Policija uhvatila muškarca koji je danas u Dubravi prijetio da ima oružje

Muškarac je navodno uhićen uz silu, ali bez upotrebe vatrenog oružja

25.08.2021., Parag- Policija osigurava podrucje krvavog sukoba u kojem je ubijena zena i ranjeno vise osoba.
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Policija je uhvatila muškarca koji je u zagrebačkoj Dubravi pobjegao nakon verbalnog sukoba, navodno tvrdeći da ima oružje, doznaje Index.

“Mi smo na terenu, provodimo sve mjere iz naše nadležnosti”, izvijestila je ranije policija koja je službeno potvrdila da su bili u potrazi za muškarcem.

Uhićen uz silu, bez upotrebe vatrenog oružja

Potvrdili su da je njihova intervencija zatražena oko 15 sati i 20 minuta nakon verbalnog sukoba između ženske osobe i muškarca.

Telegram je neslužbeno doznao da je intervenciju zatražila vlasnica kuće koja navodno ima problema s podstanarom. Nakon što je policija stigla na mjesto dojave muškarac se počeo udaljavati, te je povikao da mu se nitko ne približava jer je naoružan. Vjeruje se da se radilo o hladnom oružju.

Budući da je riječ o osobi koja je ranije prijavljivana za nasilne delikte, te je liječena zbog psihičkih problema na teren je poslana i interventna policija. Muškarac je nekoliko sati bio u bijegu, a Index javlja da je uhićen “bez upotrebe vatrenog oružja, ali uz primjenu tjelesne snage”.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu