Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Potresna objava novinarke iz Splita: 'Mater mi je umirala od raka, rekli su da joj stavim hladni oblog'

Ta hitna u Splitu dolazi valjda samo ako umireš, napisala je Ivana Kapetanović

Nakon što je novinarka Andrea Topić i životna partnerica Vladimira Matijanića na Facebooku objavila detalje koji su prethodili smrti poznatog novinara, u kojima Hitnu i KBC Split proziva za niz katastrofalnih propusta, počelo je stizati mnogo reakcija.

Novinarka hrvatske redakcije televizije Una Ivana Kapetanović na Facebooku je iznijela svoje iskustvo s Hitnom u Splitu. U nastavku ga prenosimo u cijelosti:

“Iste situacije s hitnom u Splitu doživljavala san dok su mi i mater pa posli otac bili bolesni. Neće doć. Ta jebena hitna u Splitu neće doć. Sićan se kolko san in milijuna puta jebala sve po spisku na telefon, ma kakvi.

‘Ta hitna u Splitu dolazi valjda samo ako umireš’

Mater mi je umirala od raka, nije mogla disat, jest, govorit, rekli su da joj stavin hladni oblog. Nije bila hospitalizirana masu puta kad je tribala bit, sve do zadnjeg. Ni ocu hitna nikad nije tila doć, a zvala san ih masu puta, molila, priklinjala, vrištala, sve pokušala, ma kakvi. Sve dok nisu na kraju vatrogasci i policija morali rumbavat vrata da bi ušli u stan. Onda je došla i hitna. I to kako te pošalju kući iz bolnice da umreš doma, u mukama… Strašno.

Na kraju su oboje umrli prerano. Ta hitna u Splitu dolazi valjda samo ako umireš. I hospitaliziraju te valjda skoro polumrtvog. naprosto, PREKASNO, PREKASNO!!

Puno je ovakvih slučajeva ko od našeg kolege… I tome triba više stat na kraj. Kolega Vlado bi im sta na kraj. Bar bi pokuša. Fala Vlado na svim otkrivenim aferama i super tekstovima, statusima… fala na novinarstvu. Počivaj u miru Božjem. Draga Andrea Topić iskrena sućut tebi i njegovima…”, napisala je.

Iste situacije s hitnom u Splitu dozivljavala san dok su mi i mater pa posli otac bili bolesni.Nece doc. Ta jebena…

Posted by Ivana Kejpi Kapetanović on Saturday, August 6, 2022

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više