Politika & Kriminal

Poznati marketinški stručnjak Tomislav Krajačić: ‘Ja nisam Tomislav Krajačić iz istrage o klubu’

Vlasnik i voditelj poznate marketinške agencije Tomislav Krajačić objašnjava i gdje je bio tog dana

25.09.2020., Slovenska ulica, Zagreb - Na procelju zgrade u Slovenskoj ulici osvanuo je grafit "Dragane ovo je muzej korupcije". Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Telegram je jutros objavio tekst Ane Raić Knežević o ljudima koje će tužiteljstvo ispitati kao svjedoke jer su prema tvrdnjama istražitelja 11. studenog bili u klubu uhićenog šefa Janafa. Radi se o danu kad je navodno došlo do milijunske primopredaje mita između Dragana Kovačevića i poduzetnika Kreše Peteka u klubu u Slovenskoj 9.

Među imenima ljudi koji su prema istražiteljima toga dana bili u klubu, stoji i ono stanovitog Tomislava Krajačića. U službenim dokumentima na koje se Telegram pozvao nije precizirano tko je taj poduzetnik, niti smo mi to navodili, no vlasnik poznate marketinške agencije Kofein svejedno želi naglasiti kako on ni u kakvom klubu toga datuma ni fizički nije mogao biti, jer je dan proveo na kemoterapiji na Rebru.

‘Za klub znam isključivo iz medija’

“Ja nisam taj navedeni Tomislav Krajačić o kojem se piše, jer sam taj dan primao kemoterapiju na hematologiji KBC-a Rebro. Kako sam odradio od 21. listopada do 31. prosinca četiri ciklusa kemoterapije, taj navedeni dan – 11. studenoga 2019. – primao sam najintenzivniju i najdužu terapiju koja kreće oko 8 i završava oko 17 sati. Također, želim napomenuti da za klub znam isključivo iz medija te ne poznajem nikoga od navedenih imena”, poručuje Krajačić.

Nastavite čitati