Predsjednica nije izdržala. Najavila je pauzu u kampanji zbog Božića, ali eno na Dolcu provocira Milanovića

'Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada', rekla je o predsjedničkom kandidatu SDP-a

ZADNJA IZMJENA: pro 24, 2019
Foto: N1/Screenshot

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oko podneva je na zagrebačkoj tržnici Dolac obavila predbožićni šoping, koji je u jednom trenutku prekinula kako bi dala izjavu novinarima koji su se oko nje okupili. Potvrdila je da je prije drugog kruga predsjedničkih izbora spremna na debatu s protukandidatom Zoranom Milanovićem. „Uvijek sam spremna”, kazala je, prenosi N1.

Grabar-Kitarović je s novinarima podijelila svoju formulu za pobjedu na izborima. „Formula je biti među ljudima, raditi, pokazati rezultate i ljudima jasno i glasno reći, bez grubih riječi i svađanja, što mogu očekivati od nas”, rekla je. Aktualna predsjednica ipak nije mogla izdržati da za kraj ne podbode Milanovića.

“Zapamtimo da smo svi nekako vjerni sebi i ja ne vjerujem u neke velike promjene. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”, rekla je predsjednica. Izlazak je završila kavom s potpredsjednikom Sabora Milijanom Brkićem, što je na Twitteru objavio Elvir Mešanović s N1 televizije.

‘Politika ne smije ukrasti Božić’

Predsjednica, dakle, ipak nije izdržala. Možda se sjećate, Grabar-Kitarović jučer je najavila privremeni prekid kampanje kako bi građanima omogućila da se odmore od politike i provedu miran Božić. Na Facebooku je napisala kako se „ne bismo smjeli politički dijeliti kada trebamo biti zajedno i kada cijela Hrvatska treba disati kao jedno u ljubavi za bližnje i one potrebite”.

Objavu je zaključila porukom da “politika nam ne smije ukrasti Božić” i najavom da će kampanju nastaviti krajem tjedna.

Iščekivanje blagdana Isusovog rođenja za moju je obitelj uvijek posebno. Božić i božićno vrijeme provest ću sa svojim…

Gepostet von Kolinda Grabar-Kitarović am Montag, 23. Dezember 2019

Vedran Vrabec
Telegram autor
2017 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program