Politika & Kriminal

Predsjednica ponovno briljira; sad je u Karlovcu pozvala glasače da u drugom krugu biraju, citiramo, pravu Hrvatsku

Zgodno se u ovom trenutku prisjetiti izjava u kojima poziva na zajedništvo

02.10.2019., Zagreb - Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic obratila se javnosti te je objavila svoju kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović u Karlovcu je održala predizborni skup uoči drugog kruga predsjedničkih izbora gdje će se sučeliti sa SDP-ovim kandidatom Zoranom Milanovićem.

Predsjednica je na početku svog govora zahvalila svima koji su upravo njoj dali svoj glas u prvom krugu izbora, a zatim je pozvala građane da izađu na izbore i u drugom krugu 5. siječnja.

Ponovno je pjevala

”Prije nego što vam svima pružim ruku i osobno zahvalim na svemu što ste učinili u kampanji, pozivam još jednom sve birače, članove, simpatizere HDZ-a i ostalih partnerskih stranaka, pozivam sve građane da u drugom krugu biraju pravu Hrvatsku. Na čelu takve Hrvatske imat ćete svoju predsjednicu, a ta će predsjednica imati vas. Okupimo se za Hrvatsku koja zna”, rekla je predsjednica, piše Dnevnik.hr.

Zatim je zajedno s ministrima Olegom Butkovićem i Tomislavom Ćorićem zapjevala pjesmu Doris Dragović “Dajem ti srce”.

Zgodno se sad u ovom trenutku prisjetiti njezinih brojnih izjava u kojima poziva na zajedništvo i ističe da se ne smijemo dijeliti na “mi ili oni”.