Predsjednica priča da je odmah nakon mirne reintegracije vodila djecu u Vukovar; problemčić je što se tad nisu ni rodili

Mirna reintegracija završila je '98., njena djeca rođena su 2001. i 2003.

ZADNJA IZMJENA: pro 8, 2019

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je u sklopu svoje predizborne kampanje bila u Sinju. Osim što je napala Miroslava Škoru da je “tamburao po Americi dok je grmjelo”, odgovorila je i Zoranu Milanoviću koji ju je ranije prozvao da kao Sanaderova ministrica nije bila u Vukovaru.

Da bi valjda naglasila svoje domoljublje, predsjednica je opet malo smuljala. Prvo je rekla da je kao građanka bila u Kninu i Vukovaru. U Kninu je, kaže, bila dva dana nakon oslobođenja, a u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije. Odmah je, kaže, sa sobom odvela i djecu.

Djeca joj se tad nisu ni rodila

Rekla je, citiramo, ovako: “U Vukovaru, nakon završetka mirne reintergracije, odvela sam svoju djecu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvijek odlaziti i u Knin i u Vukovar”.

Problemčić u cijeloj priči je taj što je mirna reintegracija završila 1998. godine, kad se njena djeca još nisu ni rodila. Kolinda Grabar Kitarović, za slučaj da ne znate, ima sina i kćer koji su rođeni nakon 2000. godine. Njezina kći Katarina rođena je u travnju 2001. godine i danas ima 18 godina, dok je sin Luka rođen je 2003. i ima 16 godina.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program