Politika & Kriminal

Urnebesno. Predsjednica se hvalila na skupu kako Jakova nema jer netko mora brinuti o obitelji, a njega snimili na utakmici

Jakov Kitarović bio je na hokejaškoj utakmici Hrvatske i Srbije u Sisku

15.12.2019., Osijek - Sportska dvorana Zrinjevac, Predizborni skup predsjednicke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar-Kitarovic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju je imala predizborni skup u Osijeku, a osim političkih poruka o kojima smo već pisali, progovorila je i o svojoj obitelji. Točnije, okupljenima je prenijela pozdrave od svog supruga Jakova pravdajući njegov izostanak u Osijeku, prenio je RTL.

“Prije nego nastavim s pozdravima, željela bih istaknuti dvije vrlo bitne činjenice. Prvo, Jakov…”, rekla je Grabar Kitarović zastavši i izrazito emotivno dotičući si srce, pa je potom uz smješkanje dodala: “Prenosim njegove pozdrave vama, on večeras, nažalost, nije mogao biti s nama zato što je naša kći doputovala sa studija u Americi i, znate, netko mora brinuti o obitelji kad mene nema. Ali vas on srdačno pozdravlja!”.

Jakov na hokeju

Publika, koja inače ovacijama pozdravlja predsjedničinog supruga gdje god da se pojavi, i ovaj put – nakon tog dijela govora predsjednice, počela je skandirati Jakovu. Međutim, on u vrijeme posjeta njegove supruge Osijeku nije bio doma s njihovom kćeri kako je to ona navela. Naime, fotoreporteri su ga snimili u Sisku, na hokejaškoj utakmici Hrvatske i Srbije.

Prema službenim stranicama Međunarodne hokejaške federacije, ta utakmica 2. kruga olimpijskih pretkvalifikacija u Sisku počela je u nedjelju u 17 sati, znači dva sata prije nego je Grabar-Kitarović “opravdavala” Jakova da ga nema u Osijeku zato što se “netko mora brinuti o obitelji kada nje nema”.

Nastavite čitati