Predsjednica se počela izvlačiti iz PR katastrofe zbog nesreće. Nakon pritiska medija konačno se srela s vozačicom

Predsjednica je oštećenoj vozačici ponudila zamjenski auto

ZADNJA IZMJENA: pro 12, 2019
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Silvija Soldo, vozačica čiji je automobil u utorak u Malom Bukovcu udario predsjedničin autobus, danas se, dakle dva dana nakon nesreće, susrela s Kolindom Grabar-Kitarović prije njenog odlaska u Karlovac na predizborni skup.

Soldo je za RTL ispričala kako joj se predsjednica, citiramo, “sto puta ispričala zbog nesreće” te da žali zbog svega što se dogodilo. Pritom je vozačica novinarki ispričala neke od detalja razgovora; predsjednica ju je uvjeravala, kaže Soldo, kako bi sve napravila da se autobus zaustavi, ali da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće.

Uz to, priča, predsjednica joj je ponudila zamjenski auto ukoliko njezin ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao. Zgodno je napomenuti da je nešto ranije danas Soldo za N1 televiziju rekla kako ju je jutros tek nazvala savjetnica predsjednice i izrazila žaljenje zbog prometne nesreće.

Zašto je dopustila PR katastrofu

Nije posve jasno zašto je predsjednica uopće dopustila da dođe do PR katastrofe zbog nesreće koju nije skrivila ona nego vozač. No nakon što se njezin bus nije zaustavio, ona nikoga iz pratnje nije poslala da posjeti oštećene i dopustila je da javnost za slučaj dozna iz medija, umjesto da je sama odmah istupila.

Pa je njezin glasnogovornik tvrdio da ona do sljedećeg dana nije ni znala za udes pa je kazao da će ljudima poslati izaslanika i tako dalje.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program