Profil Milijana Brkića izazvao je prilično veliku konfuziju na Twitteru (ali i u redovima njegova HDZ-a)

Brkić nam je rekao da on osobno ne objavljuje poruke na Twitteru

ZADNJA IZMJENA: lip. 22, 2015

Već više od 48 sati tviteraši sa zanimanjem prate objave glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, odnosno osobe koja se na tu društvenu mrežu prijavila kao Milijan (@Milijan_Brk).

“Veliki posao je ispred nas ali se nadam da ću imati dovoljno vremena da budem ovdje sa vama”, objavio je već na početku @Milijan_Brk ispričavši se i svima onima koji mu šalju privatne poruke što ne stigne odgovoriti baš na sve.

Već za nekoliko sati na Twitter profilu HDZ-a (@HDZ001) pojavila se informacija kako nije u pitanju pravi profil glavnog tajnika stranke već “lažnjak”, pod kojim netko navodno objavljuje Brkićeva promišljanja.

Tviteraši su se pak našli u još većoj nedoumici, odnosno, nisu bili sigurni ni je li @HDZ001 stvarni stranački profil.

Brkić nam je poručio kako on osobno ne komunicira putem Twittera, a naknadno nam je i iz HDZ-a potvrđeno da se ne radi o profilu glavnog tajnika.

“Vi koji me pratite imate jednu minutu da prestanete to činiti!”, nedefinirana je jedna od prvih poruka @Milijan_Brk, a zatim je njegova komunikacija malo zaoštrena.

“Današnji dan je dan ustanka komunista za zaštitu Sovjetskog saveza. Nikakav dan antifašističke borbe”, “Obilježavati ćemo samo one državne praznike koji su obilježili stvaranje Republike Hrvatske”, “Tko je bio pripadnik represivnog dijela prošlog sistema neće moći biti na nijednoj rukovodećoj funkciji na kojoj se donosi bilo kakva odluka”…. nižu se idalje “tvitovi” @Milijan_Brk koji trenutno ima i više od 200 “sljedbenika”.

https://twitter.com/Milijan_Brk/status/612721436873097218

Ana Raić Knežević
Telegram autor
1072 članka Više o autoru