Politika & Kriminal

Prometna nesreća kod Zaboka. Šleper se prevrnuo, dvije osobe su ozlijeđene

Dva automobila zabila su se u šleper

FOTO: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Na autocesti A2 između Zaboka i Svetog Križa Začretje dogodila se prometna nesreća. Potvrdila je to policija za 24sata. Dojavu su zaprimili oko 2 sata i 45 minuta. Zatvorena je cijela autocesta A2 od čvora Mokrice do Čvora Krapine, vozi se obilazno na D1.

Zasad se zna da je dvoje ljudi lakše ozlijeđeno. Na fotografijama koje je objavila Facebook grupa Policija zaustavlja Krapinsko zagorska županija vidi se da je šleper na boku.

03:00 Prometna ,šleper i dva auta, autoput Krapina Zagreb lokacija bp crodux u smjeru Zaboka prema Začretju, prevrnul se kamion. Policija, hitna i vatrogasci. Cesta je zatvorena.

Posted by Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija on Tuesday, December 1, 2020

Šleper se prevrnuo

Portal Zagorje international objavio je kako je šleper putovao iz smjera Zagreba prema Maclju te se prevrnuo na traku u suprotnom smjeru. Na njega su naletjela dva automobila. I u šleperu i u automobilima bili su državljani BiH.

“Vidjeli smo rotirke, sve je ograđeno pa se ne može do tamo. Puno je policijskih automobila pa se ne vide vozila iz nesreće. Udaljeno je nekih 100 metara od benzinske”, rekli su radnici s obližnje benzinske pumpe za 24 sata.

Nastavite čitati